WielWeet Zakelijk

WielWeet Zakelijk.

Helpt stappen vooruit.

WielWeet biedt een zakelijk lidmaatschap aan voor bedrijven. Met een zakelijk lidmaatschap kunt u gebruikmaken van alle basisfunctionaliteiten van WielWeet, inclusief whitelabel tools met eigen bedrijfsnaam én logo.

Sla berekeningen op en deel ze in een whitelabel omgeving met uw klanten voor een professionele uitstraling. Meld u vandaag nog aan voor WielWeet Zakelijk en profiteer van de voordelen!

WielWeet alles!

30 jaar aan kennis – 17 miljoen voertuigen.

Hieronder vindt u een overzicht van de extra functionaliteiten die u krijgt met een WielWeet Zakelijk lidmaatschap:

  • Gepersonaliseerde tools: U kunt de tools van WielWeet personaliseren met uw eigen bedrijfsnaam en logo. Presenteer professionele en accurate berekeningen aan uw klanten met eigen branding. Wij zorgen voor het onderhoud van deze tool.

  • Bedrijfsrapportages: WielWeet biedt een aantal rapportages die u kunt gebruiken om uw tools te beheren. Deze rapportages geven u inzicht in zaken als het gebruik van tools, de resultaten en klantbehoeften.
  • Support: WielWeet biedt ondersteuning voor zakelijke gebruikers. U kunt contact opnemen met de klantenservice voor hulp bij het gebruik van de tools of voor vragen.

Foto van een cabrio auto importeren