WielWeet Import Gids

WielWeet de weg.

Gaat verder waar anderen stoppen.

WielWeet is dé plek waar passie voor voertuigen en uitgebreide kennis samenkomen. Bij WielWeet geloven we in het delen van kennis en het verschaffen van inzicht. We begrijpen dat voertuigbezitters behoefte hebben aan betrouwbare informatie, of het nu gaat om belastingen, BPM-kosten, bijtelling, of andere aspecten van voertuigbeheer. Daarom hebben we een reeks online tools ontwikkeld die putten uit een enorme database.

Ons team

Elke dag maken wij WielWeet een stukje beter. Benieuwd naar wie wij zijn?

Myrte van der Heijden
Myrte van der Heijden

Eigenaar

Hallo, ik ben Myrte van der Heijden, de Marketing Manager bij WielWeet. Met een achtergrond in communicatiewetenschappen en een brede ervaring in digitale marketing, zet ik me elke dag in om de wereld van WielWeet op een innovatieve manier onder de aandacht te brengen. Mijn passie voor merkstrategie en digitale betrokkenheid drijft mij om campagnes te creëren die niet alleen onze klanten informeren, maar hen ook inspireren om actie te ondernemen voor een duurzamere toekomst.

Bij WielWeet geloof ik sterk in de kracht van storytelling en creatieve content om echte verbindingen te maken met ons publiek. Samen met mijn team werk ik aan het ontwikkelen en implementeren van geïntegreerde marketingstrategieën, waarbij we voortdurend onze benadering afstemmen op basis van diepgaande marktanalyses en feedback van onze community.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om de wereld te verkennen door mijn lens, waar fotografie en reizen mij voortdurend nieuwe perspectieven en inspiratie bieden. Deze passies breng ik mee naar mijn werk bij WielWeet, waar elk project een nieuw avontuur is.

Welkom op WielWeet, waar ik, Sybe Van Roosmalen, samen met Myrte en ons fantastische team, streef naar een toekomst waarin duurzaamheid en mobiliteit hand in hand gaan. Als medeoprichter van WielWeet en met een achtergrond in marketing en een hart voor auto’s, focus ik op het creëren van tools die niet alleen handig zijn, maar ook echt een verschil maken.

Mijn expertise in consumentengedrag en mijn passie voor innovatieve marketingtechnieken helpen ons om unieke verhalen te vertellen die resoneren met ons publiek. Ik geloof dat elke autorit een verhaal is en dat we door deze verhalen te delen, een gemeenschap kunnen bouwen die geïnspireerd is om de overstap naar duurzamere vervoersopties te maken.

Bij WielWeet ben ik constant op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om onze kennis over te brengen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van tools, het delen van boeiende content op sociale media, of het samenwerken met gelijkgestemde merken, mijn doel is om WielWeet te positioneren als een leider in de beweging naar een toekomst waarbij voertuiggebruikers weloverwogen beslissingen kunnen maken.

Samen met Myrte en het team, nodig ik je uit om deel uit te maken van onze reis. Laten we samen de weg naar een duurzamere wereld rijden.

Sybe van Roosmalen
Sybe van Roosmalen

Eigenaar

WielWeet alles!

30 jaar aan kennis – 17 miljoen voertuigen.

Achter de schermen van WielWeet schuilt een schat aan data. Met informatie van meer dan 17 miljoen voertuigen en een grondige kennis van 30 jaar wet- en regelgeving, streven we ernaar om de meest uitgebreide en betrouwbare bron van voertuiginformatie te zijn. Deze rijke dataset stelt ons in staat om accurate berekeningen te maken en relevante inzichten te bieden die jou helpen bij het beheren van jouw voertuig op een slimme en geïnformeerde manier.

  • Meer dan 17 miljoen voertuigen

  • Meer dan 30 jaar aan wet- en regelgeving geïmplementeerd

  • Up-to-date informatie

WielWeet Milieuvriendelijk auto onderhoud