Pers & Investor Relations

Welkom op de Pers & Investor Relations pagina van WielWeet.nl. Hier vindt u relevante informatie over ons bedrijf en onze activiteiten.
Voor verdere vragen of verzoeken kunt u contact opnemen met ons Public Relations-team.

Logo scaled

Perscontacten

Voor persvragen, interviews of andere media gerelateerde verzoeken kunt u contact opnemen met ons PR-team via het volgende e-mailadres:

E-mail: pers@wielweet.nl

Alles over mobiliteit.

WielWeet.nl is een toonaangevend online platform dat zich richt op het verstrekken van hoogwaardige informatie over auto’s, motoren, fietsen en alles wat met mobiliteit te maken heeft. Onze missie is om gebruikers te voorzien van betrouwbare en nuttige informatie, recensies en tools om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot hun mobiliteitsbehoeften.

Investor Relations

WielWeet.nl waardeert het vertrouwen van investeerders en streeft naar transparantie in communicatie.
Hieronder vindt u informatie voor investeerders en analisten.

Financiële Informatie

Voor toegang tot onze financiële rapporten en andere relevante informatie kunt u contact opnemen met onze Investor Relations-afdeling:

E-mail: investor_relations@wielweet.nl

WielWeet pers
WielWeet Kantoor

Aandeelhouders-

informatie

WielWeet.nl is een particulier bedrijf, momenteel niet genoteerd aan een beurs. Voor informatie over aandeelhouderschap en investeringsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze Investor Relations-afdeling.

Evenementen en Bijeenkomsten

Wij nemen regelmatig deel aan sector gerelateerde evenementen en bijeenkomsten. Voor informatie over aanstaande evenementen waar WielWeet.nl aan deelneemt, kunt u contact opnemen met ons Public Relations-team.

WielWeet Spreker copy
WielWeet Lambo

Perskit

WielWeet.nl stelt graag een uitgebreide perskit beschikbaar voor journalisten, redacteuren en andere mediaprofessionals die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van gedetailleerde informatie over ons platform. Deze perskit is ontworpen om een dieper inzicht te bieden in wie we zijn, wat we doen en hoe we een impact hebben op de mobiliteitsinformatiebranche.

Journalisten en mediaprofessionals die toegang willen tot de volledige perskit kunnen contact opnemen met ons PR-team via het volgende e-mailadres:

E-mail: pers@wielweet.nl